BMAPS

Treballa amb mapes des de qualsevol navegador

BMAPS és la solució de BGEO per treballar sobre mapes des de qualsevol navegador d’Internet.

És una eina que permet crear i editar els mapes, generar informació per capes i crear tantes vistes personalitzades com es vulguin. Això, combinat amb el fet que es pot accedir des de qualsevol dispositiu fixe o mòbil que tingui connexió a la xarxa de dades, el converteix en un recurs imprescindible pel treball de camp.

BMAPS

PRINCIPALS CARACTERÍSTIQUES DE BMAPS

Tota la informació sobre un mapa: Oblida’t de buscar la informació en carpetes o per dates. Desplaça’t sobre el mapa i anota o consulta les dades geolocalitzades. BMAPS és com un Google Maps personalitzat per a les necessitats de la teva organització.

Inventari actualitzat permanentment: La utilització de mapes permet actualitzar l’inventari en el mateix moment que es fa el treball de camp. Això és una enorme avantatge per saber en tot moment quina és la situació dels actius.

Realització de pressupostos i plecs tècnics: Les dades recollides per BMAPS es converteixen en una eina molt potent per ajudar a preparar pressupostos o a redactar plecs tècnics de concursos públics. Les diferents visualitzacions i filtres permeten obtenir dades importants a l’hora de preveure els recursos que caldran.

Planificació de campanyes: BMAPS també és un gran aliat a l’hora de planificar actuacions o campanyes. Especialment, quan són de gran abast, com la poda de l’arbrat públic o el manteniment dels contenidors d’una ciutat.

Seguiment de treballs a temps real: En qualsevol moment els responsables d’un equip poden saber en quin punt geogràfic estan els seus empleats i tenir una visió global de com està la feina d’aquell dia o d’aquella campanya.

Apte per qualsevol dispositiu Android: Des de qualsevol navegador a Internet es pot accedir a BMAPS, i en el cas dels dispositius com mòbils o tauletes, BMAPs funciona en entorns Android, que cobreixen el 75% dels dispositius.

Ideal per a administracions i empreses: BMAPS és una solució assequible, potent i imprescindible per a qualsevol administració que vulgui optimitzar els seus recursos. També és extraordinàriament útil per empreses que presten serveis sobre el terreny.

Contacta amb nosaltres per saber més sobre BMAPS

Contacta amb BGEO i concertarem una visita per mostrar-te l’eina.