QGIS

Sistema d’informació geogràfica

QGIS és un sistema d’informació geogràfica de programari lliure i de codi obert per GNU/Linux, Unix, Mac OS, Microsoft Windows i Android.

La maduresa de les tecnologies de programari lliure en el camp dels sistemes d’informació geogràfica ha permès que aquestes versàtils tecnologies estiguin penetrant en un ampli segment de professionals que fins ara els eren desconegudes. En aquest context, la formació i la consultoria apareixen com una necessitat en la que la nostra empresa ja fa temps que treballa.

 

QGIS

PRINCIPALS CARACTERÍSTIQUES DE QGIS

Programes GIS Open source: Es caracteritzen per la seva professionalitat, amb una gran varietat d’eines de càrrega, visualització, edició i anàlisi de dades.

Més usabilitat en ser Open source: Es poden modificar i descarregar lliurement, així com utilitzar amb diversos sistemes operatius.

Els projectes de gvSIG i QGIS: Ambdós permeten crear, editar, visualitzar, analitzar i publicar informació geoespacial sobre sistemes Windows, Mac, Linux i Unix.

Permet gestionar formats ràster: Com GRASS GIS, GeoTIFF, TIFF, JPG, amb programari en codi obert i gratuït

Permet formats vectorials: Com Shapefile, ArcInfo coverages, Mapinfo, GRASS GIS, a través de les biblioteques GDAL i OGR.

Interconnexió: Facilitat d’interconnexió amb moltes bases de dades geoespacials com PostGIS, SpatiaLite, ORACLE Spatial i altres.

QGIS

Contacta amb nosaltres per saber més sobre QGIS

Contacta amb BGEO i concertarem una visita per mostrar-te l’eina.