Valors

Creiem que les empreses tenen ànima

Més enllà de la seva voluntat de generar negoci i oportunitats pels seus empleats i clients, estem convençuts que poden millorar la societat en la que estan immerses. És per això que hi ha una sèrie de valors que planen sobre totes les decisions que pren l’staff de BGEO i sobre tots els projectes que executa la companyia.

Cooperació

Per això ens agraden les tecnologies obertes, perquè tothom pot aprofitar el coneixement i l’esforç de qualsevol altra persona. Posem els productes que hem dissenyat nosaltres perquè qualsevol persona el pugui utilitzar lliurement i contribueixi a la seva millora i perfeccionament. I fem el mateix amb els productes open source que han creat altres.

Transparència

El codi obert no té cap trampa possible, perquè qualsevol pot veure com està fet i manipular-lo al seu gust. Tampoc ens agraden els lligams ocults, i per això apostem per productes que no tenen cap llicència d’ús. Esperem mantenir la confiança dels nostres clients perquè ens l’hem guanyada i no perquè hi hagi una clàusula contractual signada.

Sostenibilitat

Això vol dir que generen, com a mínim, els mateixos recursos que han consumit. Aquest criteri l’apliquem en tota la nostra acció empresarial, tant quan es tracta d’una actuació d’enginyeria urbana, com quan desenvolupem o implementem software per la gestió de recursos.

Ecologia

L’aigua potable és un bé escàs al que encara hi ha més de 1.500 milions de persones no hi tenen accés. Giswater, la tecnologia que desenvolupem, pot ajudar a estalviar-la i a fer-la arribar on fins ara ha estat impossible.

Contacta amb BGEO i canvia la manera d’enfocar la gestió dels recursos de la teva administració o empresa

Concertarem una visita amb l’únic compromís de mostrar-te una eina 100% open source que et permetrà ser més àgil, eficient, productiu i transparent.