PostgreSQL

Sistema de gestió de bases de dades relacional orientat a objectes i de codi obert

PostgreSQL és un sistema de gestió de bases de dades objecte-relacional, distribuït sota llicència BSD i amb el seu codi font disponible lliurement. És el sistema de gestió de bases de dades de codi obert més potent del mercat, i en les seves últimes versions no té res a envejar a altres bases de dades comercials.

PostgreSQL utilitza un model client / servidor i utilitza multiprocessos per garantir l’estabilitat del sistema. Això vol dir que un error en un dels processos no afectarà la resta i el sistema continuarà funcionant. De fet, les seves característiques tècniques la fan com una de les bases de dades més potents i robustes del mercat. Estabilitat, potència, robustesa, facilitat d’administració i implementació d’estàndards han estat les característiques que més s’han tingut en compte durant el seu desenvolupament. PostgreSQL funciona correctament amb grans quantitats de dades i una alta concurrència d’usuaris accedint al mateix temps a el sistema.

Aquesta versatilitat, sumada a la seva estructura oberta i lliure, permeten associar-se i sincronitzar-se perfectament amb les altres solucions que desenvolupa i implementa BGEO, com les eines GIS o el software de gestió del cicle de l’aigua, Giswater.

Postgresql

PRINCIPALS CARACTERÍSTIQUES DE POSTGRESQL

Software open source: El software de PostgreSQL és gratuït i de llicència lliure. A més de permetre associar-se i sincronitzar-se perfectament amb les altres solucions com les eines GIS o el software de gestió del cicle de l’aigua, GISWATER.

Model client / servidor: PostgreSQL utilitza el model client/servidor i multiprocessos per garantir l’estabilitat del sistema, d’aquesta manera un error en un dels processos no afectarà la resta i el sistema continuarà funcionant.

Correcta funcionalitat: Funciona correctament amb grans quantitats de dades i altes concurrències d’usuaris accedint al mateix temps al sistema.

Altament extensible: Pots definir els teus propis tipus de dades, crear funcions personalitzades, inclús pots escriure codi en diferents llenguatges de programació sense necessitat de tornar a compilar la teva base de dades.

Característiques destinades a desenvolupadors i administradors: PostgreSQL incorpora moltes característiques destinades a ajudar els desenvolupadors a construir aplicacions, i a administradors per protegir la integritat de les dades, crear entorns tolerants a fallades, i ajudar a gestionar les dades tant si són conjunts de dades grans o petites.

Contacta amb nosaltres per saber més sobre POSTGRESQL

Contacta amb BGEO i concertarem una visita per mostrar-te l’eina.