Implementació:

  • Els productes que recomana BGEO són 100% open source. Això vol dir que es poden descarregar gratuïtament i instal·lar lliurement en tants ordinadors o dispositius com convingui. Però això no garanteix l’optimització de l’ús d’aquests recursos. És molt habitual que cada entitat tingui el seu propi ecosistema tecnològic al que no vulgui renunciar; que tingui les dades estructurades d’una manera singular; o que requereixi un nivell de prestacions que requereixin un cert desenvolupament.
  • El servei d’implantació de tecnologia de BGEO consisteix exactament en això.
    En fer els ajustos necessaris per poder esprémer al màxim unes eines que són gratuïtes i que ofereixen un gran potencial. I fer-ho des del rigor i la confiança que ofereix un proveïdor que ha contribuït decisivament a la comunitat de desenvolupadors d’aquestes eines i que es dedica a formar a tècnics i usuaris en el seu ús.

  • Si vols anar molt més enllà amb la gestió dels teus recursos. Si vols apostar per tecnologies lliures i transparents. Si vols assegurar uns resultats ràpids amb una inversió mínima, confia en el servei d’implantació de BGEO.