Implementació

T’ajudem en la implementació de tecnologies en el teu projecte

Els productes que recomana BGEO són 100% open source, això vol dir que es poden descarregar de manera gratuïta i instal·lar lliurement en tants ordinadors o dispositius com convingui. Però això no garanteix l’optimització de l’ús d’aquests recursos o la seva correcta implementació.

És molt habitual que cada entitat tingui el seu propi ecosistema tecnològic al que no vulgui renunciar; que tingui les dades estructurades d’una manera singular, o que requereixi un nivell de prestacions amb un cert desenvolupament.

El servei d’implantació de tecnologia de BGEO consisteix exactament en això. En fer els ajustos necessaris per poder esprémer al màxim unes eines que són gratuïtes i que ofereixen un gran potencial. Fer-ho des del rigor i la confiança que ofereix un proveïdor que ha contribuït decisivament a la comunitat de desenvolupadors d’aquestes eines i que es dedica a formar a tècnics i usuaris en el seu ús.

Si vols anar molt més enllà amb la gestió dels teus recursos, apostar per tecnologies lliures i transparents, i vols assegurar uns resultats ràpids amb una inversió mínima, confia en el servei d’implantació de BGEO.

Contacta amb BGEO per saber més sobre les nostres implementacions

Contacta amb nosaltres i concertarem una visita per informar-te sobre el nostre servei d’implementació.