Què és BGEO?

Què és BGEO?

BGEO és una empresa impulsada pel coneixement.

Som els principals desenvolupadors del programari Giswater, un software de codi obert i gratuït per la gestió de l’aigua, així com els cofundadors de l’Associació Giswater.

L’ús de la tecnologia de codi obert, entre d’altres, forma part de la nostra visió per ajudar les empreses d’aigua compartint coneixements per millorar la seva eficiència i resiliència.

BGEO

La nostra trajectòria

L’any 2005 els integrants d’un petit despatx d’enginyers de Granollers van començar a treballar, gairebé per casualitat, amb sistemes d’informació geogràfica (GIS). Ràpidament van veure el gran potencial que aquestes solucions podien oferir a empreses i administracions, i van especialitzar-se en la formació d’enginyers i tècnics en el seu ús.

Paral·lelament, també van començar a desenvolupar un driver propi que havia de permetre connectar eines GIS amb programes de gestió de xarxes d’aigües i models meteorològics. I ho van fer amb tecnologies open source i amb la col·laboració de la Universitat Politècnica de Catalunya.

Amb les grans perspectives que oferien els nous projectes, el despatx d’enginyers va anar abandonant els serveis d’enginyeria tradicional per concentrar-se en el desenvolupament i la implantació de les seves solucions informàtiques, i la corresponent formació dels seus usuaris.

El juliol de 2014 va néixer BGEO, la marca comercial d’aquesta nova etapa que ja ha despertat l’interès de companyies i administracions del nostre país i de Llatinoamèrica que volen millorar la seva gestió amb un software lliure i gratuït d’altes prestacions.

Contacta amb BGEO i canvia la manera d’enfocar la gestió dels recursos de la teva administració o empresa

Concertarem una visita amb l’únic compromís de mostrar-te una eina 100% open source que et permetrà ser més àgil, eficient, productiu i transparent.