Equip

L’equip de BGEO

BGEO està format per un equip de persones que treballen per uns objectius comuns, que comparteixen i apliquen uns valors en la seva feina. Aquest és l’equip que ajuda a tirar endavant els projectes dels nostres clients.

Xavier Torret

Xavier Torret

Soci Director de BGEO

Coordinador de projectes en l’àrea del cicle integral del aigua i responsable del I+D+i de la companyia. Enginyer de Camins, té àmplia experiència com a gestor de projectes i formador en solucions obertes GIS aplicades a l’agiua, amb més de vint anys d’experiència en gestió de projectes d’infraestructura urbana, anàlisis de riscos d’inundació i drenatge urbà.

Josep Lluís Sala

Josep Lluís Sala

Soci Director de BGEO

Coordinador de projectes GIS aplicats a la gestió territorial i en l’àmbit de les infraestructures urbanes. Formador en geotecnologies lliures aplicades a la gestió del territori. Tresorer de Giswater Association. Arquitecte tècnic, Delegat del Vallès Oriental del Col.legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers de l’Edificació de Barcelona.

Sergio Muñoz

Sergio Muñoz

Developer

Director de Tecnologia de BGEO.
Té estudis superiors en “Desenvolupament i aplicació de projectes de construcció” i una àmplia experiència en l’execució de projectes d’obres civils i en solucions obertes GIS aplicades a la gestió municipal.

Marc Redorta

Marc Redorta

Màrqueting i comunicació

Responsable de comunicació i desenvolupament de negoci de BGEO. Ha d’aconseguir que es parli més i millor de la companyia i, al mateix temps, contribuir a generar noves oportunitats de negoci. Llicenciat en periodisme, té àmplia experiència com a consultor per empreses de software.

Judit Moyano

Judit Moyano

Disseny i publicitat

Responsable d’imatge de BGEO.
És dissenyadora gràfica i ha creat la imatge corporativa de BGEO i de Giswater. També col·labora en l’estratègia corporativa 2.0 i de content marketing. És Tècnica superior en Disseny i Publicitat per l’EMAD.

David Erill

David Erill

GIS Software Developer

Titulat com Enginyer Tècnic en Informàtica de Gestió per la UPC, amb més de 10 anys d’experiència en l’àmbit GIS. Àmplia experiència en consultoria, anàlisis i implementació d’aplicacions GIS. Principal desenvolupador de l’aplicació Giswater.

Sergi Tusquets

Sergi Tusquets

Responsable de projectes francofonia

Enginyer civil d’Obres Públiques i màster en Enginyeria i Gestió de les Energies Renovables per la IL3-UB, amb més de 15 anys d’experiència en gestió de projectes de millora continua, eficiència i optimització de processos. Responsable de continguts de formació en francés per solucions GIS i Giswater.

Barbara Rzepka

Barbara Rzepka

Especialista en implantació GIS

Llicenciada, màster en Geografia i especialitzada en tecnologies GIS per la universitat Adam Mickiewicz de Poznan (Polònia). Col·labora i, al mateix temps, contribueix al desenvolupament de Giswater.

Albert Bofill

Albert Bofill

Analista GIS

Geògraf, especialitzat en Tecnologies de la Informació Geogràfica per la Universitat Autònoma de Barcelona. Col·labora en el disseny i desenvolupament del projecte Giswater. També contribueix en la implementació de solucions GIS per a la gestió municipal.

Edgar Fusté

Edgar Fusté

Programador

Desenvolupament d’aplicacions multiplataforma i Tècnic en Sistemes Microinformàtics i Xarxes. Col·laborador en el desenvolupament del projecte Giswater implementant suport en la programació de diferents eines per a la gestió de dades espacials en codi lliure i utilització d’aplicacions independents per a la seva gestió.

Cláudia Rodrigues

Cláudia Rodrigues

Community Manager i en tasques administratives

Llicenciada en Comunicació, Cultura i Organitzacions per la Universitat de Madeira (Portugal). Community Manager de BGEO, responsable de les comunicacions a través de les diferents xarxes socials, i de l’administració de l’empresa.

Sergi Maspons

Sergi Maspons

Programador

Tècnic superior en desenvolupament d’aplicacions multiplataforma. Col·laborador en el desenvolupament de el projecte Giswater implementant suport a la programació de diferents eines per a la gestió de dades espacials en codi lliure i utilització d’aplicacions independents per a la seva gestió.

Contacta amb BGEO i canvia la manera d’enfocar la gestió dels recursos de la teva administració o empresa

Concertarem una visita amb l’únic compromís de mostrar-te una eina 100% open source que et permetrà ser més àgil, eficient, productiu i transparent.