WEBMAPPING

Treballa amb mapes des de qualsevol navegador

El Webmapping és una eina que permet crear i editar els mapes, generar informació per capes i crear tantes vistes personalitzades com es vulguin. Això, combinat amb el fet que s’hi pot accedir des de qualsevol dispositiu fix o mòbil que tingui connexió a la xarxa de dades, el converteix en un recurs imprescindible per al treball de camp.

En aquest sentit, tant hem desenvolupat la nostra pròpia plataforma (BMAPS) com fem servir potents plataformes obertes a l’entorn d’open Webmapping com són GEONODE-MAPSTORE i QWC2. Treballem amb la solució que s’ajusti més al teu projecte.

De forma general, a totes les plataformes amb què treballem a BGEO tenen les següents característiques:

  • Informació geolocalitzada a un mapa: Oblida’t de cercar la informació en carpetes o per dates. Desplaça’t sobre el mapa i anota o consulta les dades geolocalitzades.
  • Inventari actualitzat permanentment: La utilització de mapes permet actualitzar l’inventari al mateix moment que es fa el treball de camp. Això és un enorme avantatge per saber en tot moment quina és la situació dels actius.
  • Realització de pressupostos i plecs tècnics: Les dades recollides per les nostres plataformes es converteixen en una eina molt potent per ajudar a preparar pressupostos o redactar plecs tècnics de concursos públics. Les diferents visualitzacions i filtres permeten obtenir dades importants a l’hora de preveure els recursos necessaris.
  • Planificació de campanyes: Les nostres solucions webmapping són també un gran aliat a l’hora de planificar actuacions o campanyes. Especialment quan són de gran abast, com la poda de l’arbrat públic o el manteniment dels contenidors d’una ciutat.
  • Seguiment de treballs a temps real: En qualsevol moment els responsables d’un equip poden saber en quin punt geogràfic estan els seus empleats i tenir una visió global de com està la feina d’aquell dia o campanya.
  • Ideal per a administracions i empreses: són solucions assequibles, potents i imprescindibles per a qualsevol administració que vulgui optimitzar els seus recursos. També és extraordinàriament útil per a empreses que presten serveis sobre el terreny.

MAPSTORE

Contacta amb nosaltres per saber més sobre les nostres tecnologies Webmapping

Contacta amb BGEO i concertarem una visita per mostrar-te les eines.