BGEO i GEOINNOVA han celebrat recentment un conveni de col·laboració per a comercialitzar formació especialitzada en la gestió integral del cicle de l’aigua mitjançant la tecnologia lliure GISWATER.

Gràcies al seu llarg bagatge i experiència en tecnologies de codi obert, BGEO s’ha convertit, al llarg d’aquests anys, en el principal desenvolupador i implementador de la pròpia tecnologia GISWATER gràcies a les seves contínues aportacions i dels associats de l’Associació GISWATER.

D’altra banda, GEOINNOVA, és una dels principals entitats de formació en Sistemes d’Informació Geogràfica en l’actualitat. Porta formant professionals del sector geoespacial donis del 2009 i és la precursora del primer Màster en SIG de Codi Obert del mercat, enfocat al desenvolupament i programació SIG amb aquesta mena de tecnologies. A més, està reconeguda com a entitat de formació Oficial Internacional de la tecnologia QGIS sobre la qual s’assenteixi GISWATER; els seus cursos estan reconeguts i compten amb certificació oficial del Projecte QGIS.

Aquesta aliança s’estableix com una estratègia natural en virtut de la relació preexistent i del coneixement mutu de dues empreses ben situades en el desenvolupament i la formació de tecnologia open source, que es comprometen al desenvolupament d’accions formatives i comercials per a oferir una formació professional en GISWATER.