El passat mes de desembre va tenir lloc l’event que organitza APDA (Associació Portuguesa d’aigües i dels serveis d’aigües residuals) cada dos anys (ENEG) i que està dissenyat amb l’objectiu de reconèixer adequadament a les empreses de sanejament portugueses per a la seva creació de valor per al negoci.

La APDA és una associació sense ànim de lucre que defensa i representa els interessos de totes les parts responsables del subministrament d’aigua i gestió d’aigües residuals. Va ser fundada el 1988 amb l’objectiu de contribuir a la formulació i aplicació de les polítiques del sector hídric a nivell portuguès i internacional. La APDA també promou la reflexió, el coneixement i el debat al voltant dels principals temes relacionats amb l’aigua.

En aquest esdeveniment, Infraquinta, una companyia responsable de la gestió de la infraestructura de Quinta do Lago (una zona turística molt famosa al Sud de Portugal), va rebre en aquest cas un premi d’honor Tubos de Ouro 2015 com a “Millor acció innovadora”. Infraquinta ha implementat Giswater per a la gestió del model hidràulic de la xarxa d’aigua potable en 2015. Aquesta implementació ha estat molt útil per Infraquinta per a la redacció de Plans Directors de xarxa d’aigua potable i també per la seva gestió diària de Quinta do Lago.

El premi, el primer atribuït a la solució Giswater té la particularitat que va ser lliurat fora d’Espanya i sense la participació del nostre equip, un fet que ens fan sentir encara més especialment orgullosos!