BGEO va estar present per tercera vegada a l’Smart City Expo World Congress (SCEWC), que va tenir lloc del 13 al 15 de novembre, a Fira Barcelona, per presentar els seus serveis i solucions en el sector de la gestió del subministrament d’aigua. La companyia ocupava un espai de l’estand de l’Ajuntament de Barcelona, organització amb la qual s’han desenvolupat projectes importants.

L’esdeveniment va començar dimarts i va tenir com a fons la indústria de solucions urbanes intel·ligents. També el dia de la inauguració vam rebre la visita d’alguns membres del govern català, com el president Quim Torra, l’alcaldessa Ada Colau, i el conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública, Jordi Puigneró.

Xavier Torret, soci director de BGEO, va intervenir en diferents workshops i xerrades. Va començar el dimarts presentant Giswater al Iwater Hub; mentre que dimecres va ser la presentació oficial de la tercera versió de Giswater a l’Speakers Corner l’Ajuntament de Barcelona, així com a l’estand de la Diputació de Barcelona, gràcies a la col·laboració d’Aigües de Mataró. Finalment, dijous, es va presentar el projecte Sewernet, implementat per BCASA / Ajuntament de Barcelona, i que té a BGEO com a partner tecnològic.

El Smart City Expo World Congress 2018 va involucrar a 146 països, 700 ciutats, 844 expositors i 400 oradors internacionals que van compartir la seva visió de com construir un entorn urbà més sostenible i habitable. En termes d’assistència, 21.331 persones van visitar SCEWC. Amb més de 60 esdeveniments paral·lels, aquest espai únic de reunió i plataforma innovadora per a l’acció urbana a tot el món també va ser una gran oportunitat per crear potencialment noves col·laboracions i una font de nous contactes per desenvolupar millor el futur de tots.