Catalunya acollirà per tercera vegada el seu Congrés de l’Aigua. Durant dos dies, del 20 al 21 de març, s’abordaran els problemes que enfronta el sector de l’aigua a Catalunya i la recerca de solucions que puguin almenys minimitzar-ne els riscos. L’esdeveniment s’ha titulat “Evolució d’usos: reutilització, economia circular i noves tecnologies” i està organitzat per l’Associació Catalana d’Amics de l’Aigua.

El 21 de març, a les 17: 50h, el director de BGEO, Josep Lluís Sala, presentarà la “Gestió del subministrament d’aigua amb Giswater 3, solucions d’escriptori i mòbils”. Serà una de les múltiples presentacions relacionades amb el sector de l’aigua. Algunes de les més destacades són “Aspectes socials, econòmics i ambientals”, “Desafiaments futurs” i “Economia circular”, però també hi haurà moments per debatre i compartir experiències relacionades amb els diferents agents que operen en aquest àmbit.

S’espera que en el Congrés hi hagi una participació activa dels màxims agents de planificació, estructura i gestió dels serveis relacionats amb el cicle de l’aigua, amb especial èmfasi en el món de la investigació i la modernització. Les administracions públiques i la gestió que fan del cicle de l’aigua també seran objecte de debat i anàlisi.