Cláudia Rodrigues comparteix el seu primer semestre laboral de 2020.

“Ganes de fer una mica de tot, ajudar i poder ser útil en la visibilitat i creixement de l’empresa” – aquesta és la frase que Cláudia Rodrigues, coresponsable de l’àrea de Comunicació de BGEO i que igualment dóna suport en els temes administratius, fa servir per definir la seva primera meitat laboral d’aquest any.

Van ser diversos els objectius plantejats i que van ser detallats en un Pla de Comunicació. Alguns s’han aconseguit i altres han estat ajornats a causa dels condicionants de la pandèmia. No obstant això, destaquen: la publicació de al menys dos posts setmanals a les RRSS, la presentació de l’equip per mitjà d’una campanya “Meet the Team”, la contínua actualització del website, la publicació d’articles al blog de Giswater, divulgar els webinars “Gestió de les xarxes d’aigua potable i sanejament amb Giswater”, editar i publicar les gravacions d’aquests esdeveniments al canal de YouTube de Giswater i, recentment, el llançament de la campanya #FoodGeoTagging a Twitter i Facebook.

En l’àrea administrativa van ser realitzats els necessaris processos per mantenir un bon funcionament estructural, nombradamente: l’emissió, enviament i suport en la gestió de la facturació, el suport en la gestió de licitacions i la compilació de documentació per a presentar a l’auditoria de la justificació parcial de el projecte IMAQUA.

Cláudia subratlla el major desafiament durant aquest període: “La divulgació dels webinars “Gestión de las redes de agua potable y saneamiento con Giswater”, això ha permès quantificar una mica, ja que vam arribar un considerable nombre d’interessats del nostre públic-objectiu (empreses gestores d’aigua i administracions públiques) i vam aconseguir transmetre el nostre missatge”. També destaca la compilació de documentació per a presentar a l’auditoria de la justificació parcial de el projecte IMAQUA, en un exigent procés d’organització i de verificació de documents, d’aclariment de dubtes al costat de la Project Manager, a l’auditor i als companys participants de el projecte.