Coincidint amb el 25 aniversari de la APEVC, a l’Edifici de el Sucre de Vic, es va celebrar el 21 Congrés de l’Associació de Professionals dels Espais Verds de Catalunya (APEVC) i que va tenir lloc de l’14 a l’16 de novembre.

En els dos dies de congrés experts reconeguts van compartir les seves experiències amb prop de 220 persones que van assistir a l’esdeveniment i es van tractar els objectius necessaris que cal tenir en compte per encarar els reptes tant socials com ambientals que el present i el futur de la gestió de els espais verds comporta.

La ponència de Josep M. Mompín, cap de Servei de Paisatge urbà i Medi ambient de l’Ajuntament de Mollet del Vallès, va tractar sobre l’evolució en la gestió de l’verd en els últims 25 anys, fent referència a el desenvolupament BMAPS per a la gestió informatitzada i eficient de l’verd urbà.

El congrés ens va oferir l’oportunitat de donar a conèixer l’eina BMAPS a administracions, tècnics i empreses, com a solució per a la gestió de l’arbrat viari, BGEO va estar representat per Josep Lluís Sala Sanguino, Partner director, i Cláudia Rodrigues, coresponsable de l’àrea de Comunicació.