BGEO (www.bgeo.es) ha signat un acord de col·laboració amb el portal de formació Geo-Training (www.geo-training.com) per convertir-se en el proveïdor oficial dels continguts dels seus cursos. A més, els responsables de BGEO seran els directors acadèmics dels principals programes de formació i assessoraran Geo-Training en tots els àmbits tècnics que ho necessiti.

La col·laboració entre BGEO i Geo-Training emergeix de la confluència d’interessos entre ambdós projectes. BGEO es dedica al sector de la consultoria, la implementació i la formació presencial d’eines de gestió territorial i de l’aigua basades en tecnologies open source, mentre que Geo-Training és un nou portal de formació online especialitzat en aquest tipus de software. De fet, Geo-Training comença la seva activitat amb cursos relacionats amb l’ús de QGIS, del software per a la gestió de l’aigua Giswater, i del disseny de xarxes d’abastament, sanejament d’aigua i drenatge urbà. S’ofereixen cursos de tots els nivells i preus i estan orientats a estudiants i professionals que volen descobrir el potencial d’aquestes eines o especialitzar-se en el seu ús.

Gràcies a aquest acord BGEO aconsegueix un partner estratègic en l’àmbit de la formació que li exigirà un esforç constant de reciclatge i actualització, així com una font de futurs contactes professionals en la seva àrea de negoci. Per la seva banda, Geo-Training es garanteix uns continguts de qualitat indiscutible i de gran rigor acadèmic que estan avalats per un equip de prestigi.