La sala d’actes de Localret va acollir la presentació de l’APP que ofereix BGEO als ajuntaments per recollir i inventariar dades de camp des de qualsevol dispositiu mòbil. Es tracta d’una aplicació que, combinada amb el sistema QGIS, permet gestionar de forma molt ràpida i còmoda qualsevol incidència a la via pública o instal·lacions municipals. Aquesta eina és de gran utilitat per membres de la policia local, brigada d’obres, inspectors de via pública i responsables municipals. Per aquest motiu, va captivar als nombrosos assistents a la jornada “APPS de gestió municipal” organitzata per Localret, el consorci tecnològic més important del país.

 
BGEO va presentar l’aplicació conjuntament amb tècnics de l’ajuntament de Lliçà d’Amunt, una de les entitats locals que ja ha optat per aquesta tecnologia per gestionar les seves incidències. Els representants municipals van destacar els serveis d’implementació de l’eina i de posterior formació als usuaris prestats per BGEO.

 
La jornada, que va tenir lloc el 12 d’abril al districte 22 @ de Barcelona, ​​es va completar amb altres demostracions d’aplicacions per a altres àmbits que estan utilitzant ajuntaments com Cornellà de Llobregat i el Prat de Llobregat.
Més informació sobre el taller en aquest vídeo, en aquesta presentació o a la nostra pàgina de Facebook.