El Smart City Expo World Congress (SCEWC) que tindrà lloc a Barcelona del 15 fins el 17 de Novembre, és una important trobada internacional sobre el vincle entre realitats urbanes i revolució tecnològica. Amb més de 14.000 visitants de 105 països en la seva última edició, l’esdeveniment s’ha convertit en una referència mundial per al desenvolupament i la sostenibilitat de les ciutats. Leer más

Concretament, el SCEWC és una plataforma líder d’idees, networking, experiències i de tractes comercials internacionals que reuneix una gran varietat de sectors en el context del desenvolupament urbà. Aquest any, l’esdeveniment centrarà la seva mirada en les ciutats i els ciutadans intel·ligents. Així per exemple, a la zona d’exposició, els participants exposaran els seus projectes i tecnologies que estan fent les nostres ciutats més intel·ligents.

Per segona ocasió BGEO participarà en l’esdeveniment de la mà de l’Ajuntament de Barcelona. En aquesta edició del SCEWC, la nostra empresa presentarà la nova versió 2.0 de Giswater, un dels seus projectes més importants. Giswater és un programari lliure i de codi obert per a la gestió del cicle integral de l’aigua que permet als ajuntaments o entitats, entre altres coses, estalviar recursos econòmics i millorar la qualitat i eficiència del seu servei de gestió de l’aigua i xarxes de sanejament. La nova versió, que incorporarà una gamma àmplia de funcionalitats i funcions orientades a la millora de la gestió, serà presentada durant l’esdeveniment però no estarà alliberada oficialment fins a principis de 2017.