L’EQUIP

BGEO és un equip de persones que treballen per uns objectius comuns i que comparteixen i apliquen uns valors en la seva feina. Aquest és l’equip que ajuda a tirar endavant els projectes dels nostres clients:

Xavier Torret
Xavier TorretSoci Director de BGEO
Coordinador de projectes en l’àrea del cicle integral del aigua i responsable del I+D+i de la companyia. Enginyer de Camins, té àmplia experiència com a gestor de projectes i formador en solucions obertes GIS aplicades a l’agua amb més de vint anys d’experiència en gestió de projectes d’infraestructura urbana, anàlisis de riscos d’inundació i drenatge urbà.
Josep Lluís Sala
Josep Lluís SalaSoci Director de BGEO
Coordinador de projectes GIS aplicats a la gestió territorial i en l’àmbit de les infraestructures urbanes. Formador en geotecnologies lliures aplicades a la gestió del territori. Tresorer de Giswater Association (www.giswater.org). Arquitecte tècnic, Delegat del Vallès Oriental del Col.legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers de l’Edificació de Barcelona.
Sergio Muñoz
Sergio MuñozDeveloper
Director de Tecnologia de BGEO.
Té estudis superiors en “Desenvolupament i aplicació de projectes de construcció” i una àmplia experiència en l’execució de projectes d’obres civils i en solucions obertes GIS aplicades a la gestió municipal.
Marc Redorta
Marc RedortaMàrqueting i comunicació
Responsable de comunicació i desenvolupament de negoci de BGEO. Ha d’aconseguir que es parli més i millor de la companyia i, al mateix temps, contribuir a generar noves oportunitats de negoci. Llicenciat en periodisme, té àmplia experiència com a consultor per empreses de software.
Judit Moyano
Judit MoyanoDisseny i publicitat
Responsable d’imatge de BGEO.
És dissenyadora gràfica i ha creat la imatge corporativa de BGEO i de GISWATER. També col·labora en l’estratègia corporativa 2.0 i de content marketing. És Tècnica superior en Disseny i Publicitat per l’EMAD.
David Erill
David ErillGIS Software Developer
Titulat com Enginyer Tècnic en Informàtica de Gestió per la UPC, amb més de 10 anys d’experiència en l’àmbit GIS. Àmplia experiència en consultoria, anàlisis i implementació d’aplicacions GIS. Principal desenvolupador de l’aplicació GISWATER.
Sergi Tusquets
Sergi TusquetsResponsable de projectes francofonia.
Enginyer civil d’Obres Públiques i màster en Enginyeria i Gestió de les Energies Renovables per la IL3-UB, amb més de 15 anys d’experiència en gestió de projectes de millora continua, eficiència i optimització de processos. Responsable de continguts de formació en francés per solucions GIS i GISWATER
Barbara Rzepka
Barbara RzepkaEspecialista en implantació GIS
Llicenciada, màster en Geografia i especialitzada en tecnologies GIS per la universitat Adam Mickiewicz de Poznan (Polònia). Col·labora i, al mateix temps, contribueix al desenvolupament de Giswater.
Albert Bofill
Albert BofillAnalista GIS
Geògraf, especialitzat en Tecnologies de la Informació Geogràfica per la Universitat de Autònoma de Barcelona. Col·labora en el disseny i desenvolupament del projecte Giswater. També contribueix en la implementació de solucions GIS per a la gestió municipal.
Edgar Fusté
Edgar FustéProgramador Junior
Programador Junior en desenvolupament d’aplicacions multiplataforma i Tècnic en sistemes Microinformàtics i Xarxes. Col·laborador en el desenvolupament del projecte Giswater implementant suport en la programació de diferents eines per a la gestió de dades especials en codi lliure i utilització d’aplicacions independents per a la seva gestió.
Cláudia Rodrigues
Cláudia RodriguesAssistència en l'area de Comunicació i en tasques administratives
Llicenciada en Comunicació, Cultura i Organitzacions per la Universitat de Madeira (Portugal).