L’EQUIP

BGEO és un equip de persones que treballen per uns objectius comuns i que comparteixen i apliquen uns valors en la seva feina. Aquest és l’equip que ajuda a tirar endavant els projectes dels nostres clients:

Xavier Torret
Xavier TorretSoci Director de BGEO
Coordinador de projectes en l’àrea del cicle integral del aigua i responsable del I+D+i de la companyia. Enginyer de Camins, té àmplia experiència com a gestor de projectes i formador en solucions obertes GIS aplicades a l’agua amb més de vint anys d’experiència en gestió de projectes d’infraestructura urbana, anàlisis de riscos d’inundació i drenatge urbà. També és vicepresident de Giswater Association (www.giswater.org).
Josep Lluís Sala
Josep Lluís SalaSoci Director de BGEO
Coordinador de projectes GIS aplicats a la gestió territorial i en l’àmbit de les infraestructures urbanes. Arquitecte tècnic, amb més de quinze anys d’experiència en el desenvolupament i execució de projectes d’enginyeria i arquitectura. Formador en geotecnologies aplicades a la gestió del territori. Director de desenvolupament de Giswater Association (www.giswater.org).
Sergio Muñoz
Sergio MuñozDeveloper
Director de Tecnologia de BGEO.
Té estudis superiors en “Desenvolupament i aplicació de projectes de construcció” i una àmplia experiència en l’execució de projectes d’obres civils i en solucions obertes GIS aplicades a la gestió municipal.
Marc Redorta
Marc RedortaMàrqueting i comunicació
Responsable de comunicació i desenvolupament de negoci de BGEO. Ha d’aconseguir que es parli més i millor de la companyia i, al mateix temps, contribuir a generar noves oportunitats de negoci. Llicenciat en periodisme, té àmplia experiència com a consultor per empreses de software.
Judit Moyano
Judit MoyanoDisseny i publicitat
Responsable d’imatge de BGEO.
És dissenyadora gràfica i ha creat la imatge corporativa de BGEO i de GISWATER. També col·labora en l’estratègia corporativa 2.0 i de content marketing. És Tècnica superior en Disseny i Publicitat per l’EMAD.
David Erill
David ErillGIS Software Developer
Titulat com Enginyer Tècnic en Informàtica de Gestió per la UPC, amb més de 10 anys d’experiència en l’àmbit GIS. Àmplia experiència en consultoria, anàlisis i implementació d’aplicacions GIS. Principal desenvolupador de l’aplicació GISWATER.
Marcel Parés
Marcel Parés
Diplomat en Arquitectura Tècnica, amb més de vint anys d’experiència en la realització de projectes, direcció i execució d’obra pública i privada. Col·laborador en l’execució de projectes, basats en GIS, per a gestió municipal.
Sergi Tusquets
Sergi TusquetsResponsable de projectes francofonia.
Enginyer civil d’Obres Públiques i màster en Enginyeria i Gestió de les Energies Renovables per la IL3-UB, amb més de 15 anys d’experiència en gestió de projectes de millora continua, eficiència i optimització de processos. Responsable de continguts de formació en francés per solucions GIS i GISWATER
Natasha Cica
Natasha CicaDesenvolupadora Python
Llicenciada en Enginyeria Electrònica i Computació per la universitat de Zagreb (Croàcia). Especialista en anàlisi de dades i programació d’aplicacions, a BGEO es cuida de fer avançar el plugin de Giswater per a QGIS programant en Python.
Barbara Rzepka
Barbara RzepkaEspecialista en implantació GIS
Llicenciada, màster en Geografia i especialitzada en tecnologies GIS per la universitat Adam Mickiewicz de Poznan (Polònia). Col·labora i, al mateix temps, contribueix al desenvolupament de Giswater.
Eter Gorgiladze
Eter GorgiladzeComunicació i Social Media
Llicenciada en psicologia i ciències de l’educació. Màster en antropologia cultural i social a la Universitat Estatal de Tbilissi (Geòrgia).Responsable de l’estratègia de comunicació integrada per a corporacions que inclouen relacions públiques, màrqueting i xarxes socials.
Petra Stupin
Petra StupinAnalista GIS
Graduada, màster en Geografia i especialitzada en Geografia aplicat per la Universitat de Zadar (Croàcia). Col·labora en l’implementació de solucions SIG per a la gestió municipal i en el projecte Giswater.
Néstor Ibáñez
Néstor Ibáñez Desenvolupador Python
Tècnic Senior en desenvolupament d’aplicacions multiplataforma. Implementació d’aplicacions independents per a la gestió de dades. Col·labora en el desenvolupament del projecte Giswater i en la programació de diferents eines per a la gestió de dades espacials en codi lliure.